Bara så trött på........

 Mig själv!!!

Ni som följt min blogg en längre tid vet att jag kan dömma oerhört mycket och så var det i natt igen. I morse vaknar jag med en härlig dröm i minnet och en underbar känsla i kroppen, knäpper på radion något jag mycket sällan gör men igår och i dag har jag gjort de, varför vet jag egentligen inte eftersom jag gillar tystnaden på morgonen. Det är Adam och Gry på radion och efter en stund så spelas låten "Walking in Memphis" helt plötsligt börjar mina tårar rinna nerför mina kinder, jag fattar absolut ingenting!!! Jag mår ju hur bra som helst egentligen t o m så bra att andra i min närmaste vänkrets påpekat att det hörs på min röst och syns i min utstrålning. Det enda som spökat lite är min saknad efter min far så jag fattade absolut ingenting!!!!
Inser nu att det undermedvetna jobbar för fullt med mig och en ny dörr till mitt innersta rum håller på att öppnas.
Visst det är positivt!!! Jag växer ju som person och de gillar jag, men ändå...... ibland så blir jag bara såååå trött på mig själv. Trots att jag blir trött på mig själv ibland känner jag hur lunget och tryggheten jag har i mig själv slår djupare och djupare rot i mig efter varje gång jag har dessa upplevelser och jag förstått vad de handlar om, skrattaar......... Ja det är väl bara att "Le för f.."

Min Orkidé har börjat blomma
 


Vita blommor är något jag tycker mycket om. 

Tankekorn

Det är lätt att hålla fast vid det
förflutna i föhoppning om det
som skulle ha varit men fortfarande
inte är och heller aldrig kommer
att bli. Försök släppa taget om
det som varit och bli friare att
öppna dig för något nytt.


Kommentarer
Postat av: Anna tassar in

Men du ibland måste bara bägaren få rinna över...då lättar det...även om man inte vet vad orsaken är..så fint du beskriver dina känslor..

2010-01-12 @ 18:04:32
URL: http://filipendula.blogg.se/
Postat av: Carina

Tycker nog mest att det låter otroligt skönt, att gråta är förlösande till 1000!

Men visst, ibland blir det för mycket av det ledsna!

Kram Carina

2010-01-12 @ 19:21:47
URL: http://skalet2001.blogg.se/
Postat av: Lena

Vad skönt att du ändå börjar att känna dig trygg även om det kommer tårar ibland. Men det kan det nog göra på vem som helst. Ibland kan jag sitta och tänka och fantisera och låta tårarna rinna. Säger som du, förstår inte varför.

//Lena

2010-01-12 @ 20:42:53
URL: http://lenasoderberg.blogg.se/
Postat av: soffie

det kan vara så skönt att få gråta ut,va skönt för dej att du känner dej att du mår så bra i dej själv,jag är en av dem som tyvärr håller inne med det alltför länge ,kloka tankekorn idag,

kram

2010-01-12 @ 22:00:47
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Ulla

Mysiga drömmar vill vi ha mer av! Vi i Göteborg kan inte sen ett par år sen inte höra Adam och Gry längre och jag kan fortfarande sakna dem.

2010-01-13 @ 06:02:58
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Jag känner så så väl igen mig i varje ord du skriver... det undermedvetna lever liksom sitt eget liv där i natten, och på morgonen så får man försöka hitta meningen med det.Varm kram... alltid!

2010-01-14 @ 22:36:35
URL: http://himlastigen.blogspot.com
Postat av: Mia

Tack...du är en härlig människa! :-)

2010-01-16 @ 18:04:40
URL: http://matmia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0