Två värdiga vinnare.......

Ja det tycker jag verkligen och jag är övertygad att många med mig gör det också

Nu såg jag inte så mycket på programmet idol men det jag såg och det jag lyssnat på efteråt så anser jag att Jay Smith är underbar sånare som verkligen sjunger från djupet av sitt inre. Han sjunger med en känsla så jag bara ryser från topp till tå, ska jag vara riktigt ärlig så kom det några tårar också.Här är en till värdig vinnare men i Dansbandskampen 2010 
Bandet heter Elisa's och utstrålar en spelglädje utan dess like, ett band jag garanterat ska dansa till om det kommer hit eller till Gävle. Elisa var den enda som jag upplevede att inte sjöng falskt en enda gång under tävlingen bara det är ett stort plus.Första gången jag såg henne sjunga på dansbandskampen kände jag att hon kommer att vinna allt och det var samma sak med Jay när jag hörde honom första gången. Det är inte första gången jag känner så och det har stämt in utan det har hänt mer ofta än sällan kan jag säga.

Jag önskar verkligen Jay och dansbandet Elisa's lycka till!!!!

Nu ska jag gruva mig inför kvällens tarmrensning och morgondagens koloskopi.........puuuuh

Tankekorn

Tiden rinner iväg,
solar går upp,
och skuggor faller.
Låt dem passera,
för kärleken består.


Jaha......

Ja, snart har jag städat färdigt!!

Tänk vad mycket jag fått gjort dessa två semesterveckor!!! Ja jag är riktigt imponerad påmig själv, ordentligt städat och rensat ut saker jag inte behöver, målat, skruvat och sytt allt som legat länge meeen nu är det gjort.

Så nästa vecka blir det lite matlagning till jul och en koleskopiundersökning på grund av det senare kände jag att jag behövde vara ledig nästa vecka också. Meeen sen så är det bara att köra så det ryker hahahaha.......Det här huset brukar jag gå förbi när jag är ute och går öde och tomt är det nu. Som barn var jag mycket i det här huset för min moster och morbror bodde där, så ibland när jag går förbi kommer det minnen från barndomen.

Tankekorn

Kärleken är full av fällor.
När den ger sig till känna syns endast ljuset
- inte skuggorna som bildas av ljuset.
Paulo Coelho
 


KÄRLEK......

Den här bilden är för mig massor med ♥♥♥KÄRLEK♥♥♥Det är lilla Neo med sin mamma Sigrid

Lilla Neo blev förlöst med kejsarsnitt och var den enda kattungen i magen på mamma Sigrid.

Jag blir alldeles varm i hela kroppen när jag tittar på den här bilden.


Tankekorn
På vägen måste man visa respekt för allt som är litet och subtilt.
Var uppmärksam på ditt sätt att vara mot andra.
Paulo Coelho


Furuvik

Har varit till ett vackert Furuvik i helgen!!!!

Massor med ljuspunkter och kallt var det men jag jag hade rejält med kläder på mig så jag frös inte om kroppen. Det enda som var kallt var fötter och händer och händerna förstår att jag frös om eftersom jag fotograferade rätt mycket.Så här såg det ut när vi kom dit, ett vackert vinterlandskap men jlusen syntes inte så bra.

Idag har jag varit på Julmarknader med min bröder med respektive, en härlig dag med mycket skratt.
På kvällen har jag haft besök av min kära väninna Lena B.

Ibland händer det märkliga saker i livet saker som upprepar sig gång på gång, min tro är att det handlar om att jag tidigare inte lärt mig läxan och därför upprepas det igen. Men den här gången tar jag det som hänt på ett helt annat sätt än tidigare så något har jag lärt mig i alla fall. 
Ja så är livet, märkligt och spännade med många utmaningar.

Tankekorn

Försök inte att var modig
när det räcker att vara klok
Paulo Choelho
 


Vilken energi jag har!!!!

Har semester.......

Jag förstår inte var jag har fått all min energi ifrån?!?!?!

Så mycket jag har gjort denna vecka!!!! Massor av saker som jag skulle ha gjort för länge sedan, men nu är det gjort, bara såååå underbart!!!

I morse vaknade jag kl 5.00 gick upp och hämtade datorn och lyssnade på musik. Somnade av och till men en sak hände, helt plötsligt började fundera på min tomma köksvägg som jag skull he målat för länge sedan men som jag inte haft inspiration till. Det stod helt plötsligt klart för mig hur jag skulle måla den så parvlade mig upp och gjorde mig klar för att starta mitt skapande. Hur kul som helst var det!!!!
Det är länge sedan jag målade men det gick hur lätt som helst när jag startade. För sisådär 10 år sedan målade jag väldigt mycket både tavlor och dekorationsmålning, men av olika anledningar så har det inte blivit så mycket eller i stort sett inget alls på flera år. Men takterna sitter tydligen i ändå.

Här kommer resultatetMålningsstartResultatet!!!
Jag blev faktiskt riktigt nöjd ;))

Tankekorn

En kyss
är en form av ett
uttryck
som ges för att skapa
ett intryck.

Och om den bjuds med
mottryck
kan resultatet bli ett
avtryck.


Mer tankar......

Tänk vad ord kan påverka....

Plötsligt står det klart för mig hur ord som sagts till mig för något år sedan har påverkat mig i det undermedvetna!!!
Jag ska nog visa, jag ska nog bevisa........
Hur dumt som helst kan det tyckas, men det är absolut inget jag tänkt på utan det har bara funnits i mitt undermedvetana och påverkat mitt beteende utan att jag förstått de. Ett ganska vanligt fenomen som vi människor är med om väldigt ofta.

Naturligvis vet jag att det finns ingen annan än mig själv jag behöver visa eller bevisa något för.
Nu när jag insett vad som hänt i mig så kan jag göra något åt det här, det är de som är det som är så bra med  att stanna upp och fråga sig själv "vad beror det på att jag beter mig så här?" Jag kan garantera att svaret kommer, kanske inte på en gång men är jag lyhörd så kommer de inom en snar framtid.

 ♥♥♥INSIKTER♥♥♥Ja kan undra om man får önska vad som helst av tomten, i så fall önskar jag hahahaha...........

Tankekorn

Om öknen är min vän vet jag inte,
men det är i öknen som jag måste söka min skatt.
Paulo Coelho


RSS 2.0