Fem intensiva dagar

Jag har haft fem härliga dagar

Men jag har varit rejält trött på kvällarna kan jag säga

Jag har lärt mig och kan nu utföra Reconnectiv healing och The Reconnection på andra människor.

Reconnectiv healing

Reconnective Healing är en unik healingmetod som kan ge dig läkande på många olika plan. Healingen arbetar på en högre frekvens och de flesta vittnar om en starkare känsla mot vad de tidigare upplevt under andra healingsessioner.  Healingen ger ibland en direkt, märkbar förbättring och ibland upptäcker du inte förrän efter flera veckor att något fantastiskt skett. Energin arbetar länge efter sessionen. De allra flesta upplever att livet känns ljusare och lättare och känner större tillit till att allt är som det ska vara.

Eric Pearl rekommenderar 1-3 täta healingsessioner, helst inom en vecka. Gör sedan ett uppehåll för att låta kroppen anpassa sig och låta läkningen pågå i lugn och ro. Har du problem som behöver mer läkning, eller att något nytt dykt upp, kan du ta ytterliggare någon healingsession.

Var avslappnad, förväntansfull och öppen för att lättare ta emot energifrekvensen - för bästa effekt. "Om du har tur kommer healingen precis som du förväntat dig, har du ännu mer tur kommer healingen i en form som du inte förväntat dig, men som Universum bestämt är det perfekta för just dig."

The Reconnection

Genom The Reconnection skapas en återkoppling till en ny, högre frekvens, den totala balansen - helheten. Du återfår kontakten med din innersta kärna - ditt innersta jag. Plötsligt börjar allt falla på plats, turen är på din sida och många av dina önskningar slår in! Till och med tiden räcker längre. The Reconnection ger också en mycket stark och behaglig healingsession, du kommer in i den nya frekvensen och denna uppkoppling är permanent för resten av livet. Efter The Reconnection kommer du att märka att livet förändras och det mesta faller på plats. Förändringen pågår succesivt under de närmaste halvåret/året efter sessionen.
The Reconnection gör man bara en gång i livet och det är två sessioner inom 72 timmar för det mesta gör man det dagarna efter varandra.
För min egen del har det hänt mycket positivt sedan jag gjorde The reconnection.Eric Pearl

Ja som sagt helgen har varit händelserik på många olika sätt, jag har haft många egna upplevelser, sett andras reaktioner, träffat många trevliga människor.
På tisdagkvällen när vi slutade så åkte jag till sonen och hans familj där jag sov över och dagen efter satte jag mig för att skriva ner allt som hänt samt lite egna tankar och funderingar runt detta, nyttigt må jag säga.

Tankekorn

När jag inte hade något att förlora fick jag allt.
När jag upphörde att vara den jag var fann jag mig själv.

I morgon

I morgon är det dags

Nu ska det bli en spännade kurs för mig!!!!

Jag bara längtar sååååå mycket.

Igår kväll glömde jag min mobil på jobbet så jag var helt utan telefon för min hemtelefon fungerar inte fortfarande.
När jag kommer ut på Facebook så skriver både min arbetskamarat till mig och dottern. Arbetskamraten talar om att min telefon ligger där och ringer och ringer, dottern talar om att hon ringt flera gånger och försökt fått tag på mig för att tala om att en släkting hastigt avlidit därav hade min telefon ringt mycket. Så det var tur att jag kunde komma ut på datorn i alla fall. Senare erbjöd sig barnbarnet att jag fick låna hans telefon så jag slapp vara helt utan, GOA DENNIS tack

Inser idag ännu mer hur viktigt det är att leva här och nu

Konstigt vad handikappad man blir helt utan telefonTankekorn

Det som kväver en människa är inte att hamna under vatten
utan att bli kvar där.Ingen ordning

I dag var de hit o kollade mitt bradband och telefoni :(((

Fortfarande ingen ordning!!!

Felet på telefonen finns inte här hos mig i alla fall utan på någon station någonstans.
Funderar nu starkt på att ta bort min fasta telefon meeeen......????

Efter att telekillen varit hit så gick jag en långprommenad otroligt skönt var det men jag förstår inte fast jag ätit frukost så får jag som blodsocker fall och blir alldeles skakig.
Många bevis att det är vår nu, kommunens arbetare städar för fullt överallt i stan och männen som sitter på den där bänken som är lite undangömd har hittat ut igen det var ett förfärligt liv där idag, men de verkade mest glada ändå.
Ja ni förstår väl att det handlar om de med drogproblem och de har ju hamnat där av någon speciell anledning, jag tycker det känns sorgligt varje gång jag går förbi dem. De flesta brukar undvika att gå där de sitter så de får sitta ganska ostört men jag brukar gå förbi där ibland.Bara så härligt söt

Tankekorn

Ingen människa bör frukta det okända,
för alla kan uppnå allt de vill och behöver.
Paulo Choelho


Fyra dagar

Mmmm nu är det bara fyra dagar kvar ;))

Till den efterlängtade kursen, det ska bli så spännade!!!Idag blir det däck byte så jag hoppas vädret är bra på fredag när jag ska köra till Stockholm. Ja det är sant jag har bestämt mig att jag ska köra bil dit! Vägen dit är inga problem för mig meeen jag har bara kört bil i Stockholm en gång tidigare och jag gillar det inte, men nu har jag bestämt mig för utmana min rädsla.

Jag har blivit rekommenderad att titta på en film inför kursen och tänkte att jag skulle köpa den, men det har inte blivit av. I lördags så städade jag bland DVD filmerna och då hittar jag en film som inte är öppnad och gissa vilken film det var JO DEN SOM JAG BLIVIT REKOMMENDERAD ATT TITTA PÅ OCH TÄNKTE KÖPA. Kom då på att jag för någon månad sedan glömt att avbeställa den och när jag fick den blev jag så irriterad på mig själv att jag bara kastadade in den där jag har DVD filmerna. Det är inte första gången sånt här händer mig men jag blir lika förundrad varje gång det sker.
Är det de man kallar Law of Atraction.

Tankekorn

Alla får någon gång lida nederlag.
Det är bättre att förlora några slag i kampen för sina drömmar
än att bli besegrad utan att veta varför man slogs.
Paulo Coelho

Söndag

Så här började min dag idag.Tappade ur kaffeburken och vet du vad de gjorde mig inget,
tänkte bara att det var synd att duken blev smutsig.

En väninna har varit hos mig från igår till idagHär Anette och Zingo i skogen för att Zingo ska få röra på sig ordentligt.I dag tog vi en prommenad ut till långnäs och satt där och njöt i solen, helt underbart var de.så här såg det ut idagoch i tisdags var det snö på stranden och isen var kvar på vattnet.
(båda fotona är tagna med mobilen)

Det blev lite snabbt att vi måste gå därifrån så jag glömde mobilväska med mobil, kontokort, Ica kort, körkort på bänken där vi satt. Jag hade lagt den på bänken eftersom jag hade fotograferat med mobilen och tänkte försöka fånga Zingo på bild när hon badade. Men som sagt det blev lite snabbt att vi gick därifrån så jag glömde den där och upptäckte det inte förrän vi var hemma. GISSA HUR DET KÄNDES!! Mitt hopp stod till att det äldre paret som kom dit när vi satt där och gjorde oss sällskap hade tagit reda på den. Jag skyndade iväg till bilen och åkte dit PUHHH de satt kvar och hade tagit reda på den, VILKEN TUR JAG HADE.

Det har varit en mysig helg med mycket prat och skratt, lite god mat och ett glas vin.

Tankekorn

Alla människor på jorden har en skatt som väntar dem.

Förra fredagen

Förra fredagen började jag på ett inlägg hit till bloggen.

Men vad händer min dator fungerar inte som den ska så det var bara att lägga ner när jag nästan var färdig.
Telefonen fungerar inte fortfarande och inte datorn om jag använder de trådlösa men kopplar jag i en sladd till den nya rotern som jag fått så fungerar den hyfsat. Till veckan ska Telia skicka hit en teckniker för att kolla allt.

Nu ett nytt försök

Förra fredagen blev det ingen konsert med Jill Jonsson inställt p g a sjukdom och nästa gång hon kommer så är jag i Stockholm på kurs och sonen ute på jobb plus att det är hans 30 års dag. Herregud vad gammal jag måste vara eftersom jag har en son på 30 förresten dottern är ju 36 hon också. Meeeen jag känner mig inte gammal och sinnet är ungt hahahaha..........

När jag var i Gävle så var jag Mija och barnen Hedvigs trädgård ett ställe jag verkligen tyckte var mysigt.
påminner mycket om Mobackes och Lilla k här i Bollnäs som jag älskar att besöka lite då och då.Det här var det första vi mötte när vi klev innanför dörrenBroccolisoppa med massor av fräscha grönsaker och bönor till hembakat bröd var det förståss
Mmmmm så gott!!En huskatt hade de ocksåDen här underbara lilla asken med små goda minttabletter i fick jag när jag kom till Gävle
Blev bara så varm i hjärtat.

Idag har jag fått tyget till Balklänningen jag ska sy och om någon timme så kommer min väninna Anette från Stockholm på besök. Så då blir det mycket prat och skratt, brukar bli så när vi träffas.

Jag jobbar ganska mycket nu och kommer att gå inpå ett schema framöver som är heltid, det ska bli skönt för då går det lättare att planera om man behöver det. Idag är jag inte så mycket för att planera en massa utan tar dagen mest som den kommer, men ibland så behövs det.

Så bra som jag mår nu vet jag aldrig att jag mått tidigare, känner mig ännu mer landad i mig själv är trygg och har tillit, jag landat ordentligt i min innersta kärna och jag kan vara där hela tiden. Visst jag har nog sagt att jag mått väldigt bra många gånger men nu är det på ett anorlunda sätt. Jag har många gånger varit i stormar och riktigt kaotiska situationer framförallt i jobbet och stått i det och rett ut. Skulle jag hamna i en sådan situation nu så vet jag att min känsla i situationen skulle vara annorlunda och då skulle lösnignarna också bara bli ännu bättre.

Härom natten drömde jag att jag fick en tallrik med


Härligt va!!!!

Tankekorn

Ett beslut är endast en början på någonting.
När man fattar ett beslut kliver man ned i en strid stöm
som för en vidare till platser man inte kunde drömma om
den dag man tog beslutet.
Paulo Coelho


En blandad helg ;))

Jaha då var påsken över också.

Långfredagen var jag på dans till Lars - Kristers, de var faktiskt bättre än vad jag trodde.
Ja jag hade kul också och det är ju inte fel de heller skrattar......
Annars har helgen mest bestått av jobb. Min datoranvändning har varit minimal denna helg inte för att jag inte har haft tillfälle eller tillgång till datorn utan jag har haft ett starkt motstånd både till Bloggen och Facebook och allt annat som har med datorn att göra, en ny upplevelse kan jag säga.

Kommunikationsproblem har jag också haft och har fortfarande. Den fasta telefonen har varit död sedan i fredags och idag har jag ägnat en stor del av dagen åt att kommunicera med Telia och än är det inte avklarat kan jag säga. Det märkliga är att även min mobil som är ny också krånglar, ibland när jag svarar när någon ringer till mig så hör jag inte den som ringer men de hör mig. Men som tur är fungerar den för detmesta i alla fall, men jag måste nog skicka in den.

Jag som person är social och har lätt att kommunicera med andra människor, men i en viss situation så låser det sig helt för mig och det gör mig så irriterad. Det är en person som jag skulle behöva kontakta men det går bara inte jag måste bara försöka komma över spärren, men har inte kommit på hur än.

Lite blandat väder har det varit i helgen, men bilderna kommer från en soldag i Påsk
Lite fikapaus i solen

Tankekorn

Kärleken är alltid ny.
Det spelar ingen roll om vi älskar en, två eller tio gånger i livet
- vi står alltid inför något okänt.
Paulo Coelho


Glad Påsk

♥Den här fick jag till mig när jag stod i duschen♥

med den önskar jag alla en Glad PåskSom sagt ibland kommer det saker till mig som jag inte riktigt förstår,
men det kommer säkert en förklaring när jag minst anar de =)))
Ställer mig plötsligt frågan behöver jag egentligen en förklaring på allt,  svaret blir NEJ!!!
Det är ju så här kärlek till en annan människa ska se ut, en enkel och bra förklaring eller hur.

RSS 2.0