Typiskt mig!!!!

Ja helt plötsligt fick jag nog!!!!
och
Jag bestämde mig för att gå ner i vikt!!!!

Tänkte först att jag skulle ta de kilon som jag gått upp de sista två åren, meeeeen nu har jag ändrat mig och tar några kilon till. Så kampen fortsätter eller kampen kan jag inte säga att det är heller för det har gått så bra och framförallt mår jag bara såååååå otroligt bra.

Ibland när jag bestämmer mig för att göra något och har bestämt mig i hela kroppen, jag får en speciell känsla i hela kroppen som jag inte kan beskriva. När det sker så skulle jag kunna flytta världens högsta berg med min vilja. Då kommer oxens egenskaper verkligen fram hos mig *skrattar*...... envis och tjurig brukar man säga.
Så har jag känt och känner fortfarande. 

Jag har lyckats tappa ca 5kg på tre veckor så nu är det bara resten kvar, kommer nu i kläder som jag hade för två sommrar sedan och nu är målet att komma i kläderna som jag hade för fyra sommrar sedan. Har några riktiga favoriter bland kläderna jag hade då bla en kjol jag köpte när jag var till Sicilien som är lika modern idag som då.Jag för fyra eller fem år sedan är lite osäker

Tankekorn

När vi gör avkall på våra drömmar
upplever vi en kort tids ro.
Men dödade drömmar ruttnar i oss
och börjar förpesta vårt liv.
Det som fick oss att fly kampen,
besvikelsen och nederlaget,
blir det enda som fegheten ge oss
Paulo Coelho


Ska det behöva.......

Vara så svårt?????

Dagen började med att jag skulle trä om min nya overlockmaskin för att jag skulle sy balklänning idag, vad händer???? Jag tror jag satt i två timmar för att en tråd åkte ur, hur tror ni jag var då JO ORDENTLIGT ARG. Meeeen skam den som ger sig för till sist så efter mååååånga.......... hahahaha......
Tur man är envis i bland fast det är jag nog för det mesta.

Jag har i alla fall kommit en bra bit på klänningen och det känns skönt.Tankekorn

En ljusets krigare behöver inte bevisa
att den andres väg är fel
för att tro på sina egna vägval
Paulo Coelho


Funderar......

Egenligen har jag hur mycket som helst att skriva
MEEEEN..................

Jag kan i alla fall berätta att jag var ut igår kväll, lyssnade på Hälsingland Undergound en rockgrupp som var riktigt bra måste jag säga. Var på stans enda disco så där var högvis med ungdomar men det var fler än jag som var äldre. Och jag måste säga att jag tycker var riktigt kul att se de ungas beteenden i detta sammanhang eftersom jag tidigare jobbat med ungdomar så var lite extra roligt. Men det blev bara en bisak för jag var ju där för att lyssna på musik.

I dag har jag varit på barnbarnets konfirmation ojojoj vad det har förändrat sedan sist jag var på en sådan. Mycket sång och musik teater om miljömedvetenhet.
 Verkligen duktiga ungdomar allihopa.Dags för den första nattvarden.
Själv gjorde jag det också för första gången sedan jag själv konfirmerats det är några år sedan det, hahaha.....

En anna sak som hänt mig den senaste veckan är att jag börjat markera väldigt tydligt när jag tycker något är fel och när människor går över mina gränser. Jag som vanligtvis har långt till humöret bara tänder till och river ifrån, jag blir lika förvånad på mig själv varje gång det hänt veckan som varit. Men egentligen känns det väldigt bra.

Tankekorn

Håll kvar dina drömmar!
Bevara i ditt hjärta
en lugn, hemlig liten vrå,
där drömmar kan få
en skyddad plats
att trivas och växa
Louise Driscoll


Dåligt med blogg

Just nu är det lite dåligt med blogg för mig

Tiden räcker liksom inte till riktigt, jag jobbar heltid nu och har lite annat att göra också och ska nu börja sy balklänningen och det kommer väl att ta en del av min fritid. Men jag kommer igen snart!

Ni får väl se den när jag är klar.Tankekorn

För att kärlekens sanna kraft ska kunna stömma genom din själ
måste den vara öppen som hos ett nyfött barn.
Paulo Coelho


Underbar plats

Söndag firade vi sonen som fyllt 30
 
på en helt underbar plats!!!

Så vackert och så fridfullt är det där, det finns bad, stora gräsytor för lek åt barn och vuxna, det är alldeles tyst förutom alla naturens ljud och ljuden från människor som är där just då.

Tony hade badat två gånger under helgen men den här dagen skulle absolut Ida bada och så blev de BURRRR......Hon hoppade i 2 gånger till o medGrodor såg vi fleraHär kollas det efter fisk och grodyngelHär har Adam och Dennis hittat grodyngel och springer med till Ida som har burken de ska lägga dem i.
Fast de la tillbaka grodynglen eller ägg var det väl i vattnet innan vi åkte därifrån.

Tankekorn

Äkta lycka uppnås mot ett
hedervärt syfte.
Helen Keller


RSS 2.0