Lite Uppehåll

MIN DATOR HAR KRASCHAT

Först TVn,  dagen efter att jag köpt en ny så slutar min dator fungera.
Men jag har lämnat iväg den till vän som kan det här med datorer. Så jag hoppas att jag får igen den snart.

Kommer igen så fort jag fått den lagadKram på ER
I dag blev det

Jag åkte till Gävle igår
och sov över där till idag. Sov hos sonens familj fast han var inte hemma, men jag fick mysa med Mija, Adam och Ida eftersom jag jobbar så mycket hinner jag inte träffa dem så ofta tråkigt nog. I stort sett alltid när jag sover borta så brukar jag inte kunna sova första natten, men när jag sover hos dem och får sova i Idas säng, vilket jag gjorde i natt , sover jag så himmla skönt. Jag har inte ens hört att de var in till mig tre gånger på morgonen, så jag var pigg och utvilad i morse.
 I dag var jag och Mija ut till Valbo för att titta på Tv appareter men det blev att jag åkte hem och köpte en Tv här hemma innan det var färdigt, eftersom priset var detsamma känns det bättre att köpa en Tv här hemma så det är lättare med sevicen om det skulle bli något.

I morgon ska jag bara njuta av ledigheten.


Tankekorn

Tänk om våld och aggression
bara är ett rop på kärlek, närhet 
och ömhet? Vi lever inte i ett
överflöd så lnge det är brist på
kärleksfulla känslor.

I dag en tur till Indal

Söndag igen!!

Det blev en tur till Indal med min bror, hans son Rickard och min mamma. Vi hälsade på min brors älsta son Kristian och hans familj. Det är inte allför ofta vi träffas så det var kul att komma dit.
I morgon och på tisdag blir det utbildning hela dagen, hoppas datorerna fungerar denna gång. Vi ska ha utbildning i dokumentation och journalskrivning i ett speciellt dataprogram som följer länstyrelsens och socialstyrelsens krav på dokumentation. Blir nog mycket och jobbigt men kul också jag gillar ju nya saker.

Hittade denna bild i min mobil trodde att alla bilder var borta för jag har haft den på lagning.

Så det får bli en tillbakablick från sommarenVi har en vaktkatt på vårat jobb, en märklig och mycket egen katt vill jag påstå.Furuvik dagen de stängde i höstasJag kommer och går på Furuvik och plötsligt så har jag detta stora vattenpölshjärta framför mig.

Tankekorn

Du kan inte ändra på omständigheter
eller människor. Är Du missnöjd med
 Ditt liv - försök betrakta det på ett nya sätt.


Återkommer på onsdag

Hur dum får man va???

Frågan ställer jag till mig själv

Jag har nämligen varit och tittat på tv apparater idag, hittade en tv tror ni jag köpte den NÄE fick beslutsångest när jag skulle betala och bokade den för att hämta den till veckan. JAG I ETT NÖTSKAL nu och jag blir såååååå arrrg på mig själv varje gång jag gör det. Det har hänt fler än en gång sedan jag började med att reparera min lägenhet, min dotter undrade vad jag höll på med ett tag så till slut ruskade hon bara på huvudet åt mig när jag bytte tapeter precis innan de skulle sättas upp. Det är inte riktigt jag för jag brukar veta exakt vad jag vill ha. Så nu sitter jag här utan TV ikväll igen men jag får väl blogga istället. 

Kom att tänka på ett tidigare inlägg jag gjort om drömprinsen när jag såg den här bilden, *skrattar*
kunde bara inte låta bli.

zwani.com myspace graphic comments
Myspace Funny Picture Comments >
Myspace Funny Picture Comments

Tankekorn

Livet är det enkla.
Trötthet kommer av år av sökande
efter något som man inte vet vad är
Paulo Coelho, Elva minuterNina Söderkvist

Tittade på TV i kväll
Ja det var ju "så ska det låta" på svt 1 och Nina Söderkvist var med så jag måste ju bara titta. Denna sång fick mig att rysa och mina tårar att bränna i ögonen.Lyssna och njut!


I dag Uppsala

Ja, idag blev det Uppsala tur och retur i jobbet.

Köpte gardiner, glas och en glaskanna som man brygger kaffe i på IkeaVisst ja, jag köpte ju en sopkorg också för den jag hade var så stor att den tog upp nästan hela skåpet.

Tankekorn

Man får starkare ben i uppförsbacke.

Snart klart

I går var sonen hit och hjälpte mig med kakel och sparksocklarNu är det bara för mig att måla mönster på den här väggen och sen är det klart
Jag vet på ett ungefär hur det ska var kommer att bli lite annorlunda tror jag.
Ni får se när det är färdigt om det blir bra vill säga.Bra gjort Zacke för det var ju första gången han satte kakel.

En stor varm kram från mig och tack för hjälpen.

Jag ska nu iväg och jobba så det blir inget tankekorn idagen han. Tiden har bara rusat iväg idag, har börjat städa köket ordentligt måste torka ur alla skåp för det har blivit så dammigt under reparationen. MEN NU ÄR DET NÄSTAN KLART. Undrar om mina grannar blir förvånade nu när jag fått upp gardiner i köksfönstret ÄNTLIGEN, har ju bara bott här i 3½ månad *skrattar* inte riktigt likt mig. Fast jag kan ju också ändra mig.

Vilken Dag!!!!

Jobbat sedan i lördags

I dag onsdag avslutades det med ett långt möte med soc, efter de snabbt hem bytte kläder och sedan iväg för att ha ett styrelsemöte i Arbrå. Just nu sitter jag och landar efter allt, känner mig ganska tom i huvudet. Funderar över varför jag inte sade ifrån mig ordförandeskapet för det känns just nu som att jag inte räcker till riktigt. Fast idag på mötet lade jag över lite uppgifter på vice ordföranden för att få lite avlastning, det var bra gjort av mig tycker jag *skrattar*, ni som följt mig i mitt bloggande förstår nog varför.På lunchen idag var det någon som började prata om att möta "drömprinsen" jag sa inte så mycket i denna diskussion men nu när jag sitter och tittar tillbaka på dagen kom detta upp i mina tankar. Jag börjar fundera undrar hur det skulle vara????? Det skulle nog inte vara helt lätt inser jag, hmmmmmm..............*Skrattar*

Tankekorn

Livet är full av stora saker
för de som vet att umgås
förtroget med små saker.
                   Sigrid Undset

Möten

Ibland möter man människor som bara blir glad över

Det gjorde jag igår, två stycken på samma dag. En genom Röda Korset där jag sitter som ordförande och igår skulle jag förhandla med en kvinna från Samhall om ett sammarbete. När vi sitter och pratar känns det som om vi känt varandra i flera år och vi hade aldrig sett varandra tidigare. Det var ett härligt möte och vi bestämde att vi skulle träffas privat så vi utbytte privata telefonnr. Nästa härliga möte var på mitt gamla jobb där jag träffade en annan kvinna som jag jobbade med igår kväll, vi ställde upp och jobbade så de andra kunde ha personalfest. Gissa om jag kände mig glad igår kväll när jag kom hem fast jag var jätte trött. Jag tror att alla möten med människor är förutbestämda och att man möts för att man har något att ge, lära och lära av varandra. Har funderat extra mycket på det idag för det är sällan man möter två människor samma dag i två helt olika sammanhang och känner att den här vill jag träffa fler gånger samt känner stor glädje under och efter mötet.


Tankekorn

Livet är som en chokladask.
Du vet aldrig vad du får.
                    Forrest Gump

Grattis Malin

Dottern fyller år idag!Hon fick börja dagen med ett läkarbesök för hon är sjukskriven för stark panikångest.
Sjukhusbesök har varit jättesvårt för henne men hon går på KBT så idag gick det riktigrt bra för henne. Tidigare har hon alltid behövt ha någon med sig och idag gick hon dit helt själv och klarade till och med att ta prover. Hon har även börjat minska ner på sin medicinering och ska fortsätta med det, idag har hon halverat doseringen och nu skulle hon halvera den också. Hon tycker själv att det känns skönt att trappa ner på medicineringen för att sluta helt eftersom hon har gått upp mycket i vikt av tabletterna, en av biverkningarna. Hennes vilja att ta sig ur detta helvete som panikångesten ställer till är stark och tack vare det så har hon gjort stora framsteg sedan hon började på KBT. Men det är klart att det ibland blir bakslag och då behöver hon mycket stöttning. Vilket ibland kan vara både tufft och jobbigt för oss som står bedvid henne. Det är ju aldrig roligt att se sina barn må dåligt.

Så Malin en stor varm GRATTIS kram.

Nu ska jag vila en stund innan jag ska iväg och jobba igen. Jag har sovit sovit dåligt i natt som var, behöver vara pigg och allert på mitt jobb.

Tankekorn

Inget mod är så förbisett
som tålamodet.
Rolf Fridholm


Fyndade

I går fyndade jag de här när jag var på MobackesGlaskrukan hittade jag i en fyndlådaDe hade tre saint paulor för 85 kr jag betalade mindre för allt tillsammans än vad krukan kostade i ordinarie pris så jag kunde bara inte låta bli. Fint blev det i sovrumsfönstret och vitt förståss.
Börjat jobba idag började med handlednig och i morgon börjar jag dagen med personalmöte och sedan kvällspass. Det brukar vara jobbiga dagar. När man jobbar med det jag gör så är det viktigt med både personalmöte och handledning så att alla i personalen är överrens vad gäller behandling.

Tankekorn

Håll inte tillbaka dig själv.
Du är allt du har.
Janis Joplin


Nytt golv

I dag tog jag mig i kragen för att fixa det här med köksgolvet.

Det är bara det att jag har ingen lust att riva upp det igen för att lägga nytt. Ska försöka måla i de vita reporna  som blivit har ju lagt en matta över också så det går ju ändå om jag vill. Fast det känns ju inte så roligt att ha de här reporna när golvet är nytt. Idag när jag var till firman jag köpt golvet av så sa ägaren att jag gärna fick ta ett annat golv till ett annat rum om jag ville för samma pengar. Så nu överväger ja att göra det, för jag har tänkt att byta golvet i gästrummet eftersom det är hål i det golvet sedan jag tig bort garderober och en liten vägg. "Allt löser sig bara ko'a är i båse" brukar man säga och visst är det så.

Köpte äggkoppar i dag, man kunde använda dem till snapsglas också. När expediten sa det svarade jag att jag tyckte det var bra två i ett, men dottern skrattade och sa - ja du dricker ju de så ofta, sedan skrattade hon. Ja, ja men det är ju bra att veta i alla fall, *skrattar*Kjolarna jag köpte är inte från Lindex utan dem köpte jag på Fanny. Kan säga att jag fick mycket beröm för den svart/vita kjolen igår när jag var på årsmöte, det tycker jag var kul eftersom jag tveckat så länge på den dels för att den var dyr men jag var också tveksam på längden. Den är kortare än kjolarna jag har haft tidigare men med svarta tajts och svart tröja och långväst kändes det riktigt bra när jag hade det på mig, och som sagt det var fler som tyckte det

Tankekorn

Om det gick att vara lycklig dag ut och dag in
- skulle du välja det - om det var möjligt?
Kay Pollak

Lördag

Lördag IGEN!

Sjutton också vad veckorna går fort, snart är min ledighet slut vill inte , vill inte..........

Idag har jag köp målarfär till fondväggen i köket och målat den. Hade dottern med mig så vi åkte på Lilla'k och fikade efter de att vi köpt färg, fikat gott som vanligt, Malin åt blomkålssoppa som var suveränt god.

Sedan blev det en rajd på stan för mig, köpte kjolen som jag tittat på så länge den var dyr hade kunnat sy den för en hundralapp själv, men lusten finns inte för det. Förresten det blev två stycken en svart och en svart/vit rutig. Den svart/vit rutiga har länge funderat på så det var bara tur att den fanns kvar, men nu är den min.  
Hade fått sms från Lindex tidigare i veckan att man fick 30% på allt vid ett samlat köp. Så det blev 2 tröjor, en bh och 3 par strumpor, förresten fattar inte att det alltid försvinner en strumpa, är det tvättmaskinerna som äter dem? Om så är fallet hoppas jag att det blir bättre nu för vi har fått helt nya maskiner är i huset.


Appropå Lindex så stötte jag på en riktig surpuppa som expedit, en tjej jag aldrig sett där förut. Jag vet inte om det var hennes lön jag nallade på när jag frågade om det var 30% på allt det jag köpt. Hon säger sorkigt och surt
- Har du rabattkupong då,
jag svar att jag fått ett sms om detta,
 -då måste jag se det, säger hon på ett sätt som om inte tror att jag har det med mig.
javisst ,sa jag jag har det med mig naturligtvis och plockar fram min mobil för att visa henne.
Hon tittar lite snabbt och säger - radera meddelandet nu.
Tänkte när jag gick därifrån "lilla vän du är nog på fel plats du" visst har man rätt att ha dåliga dagar men, men..........

Tankekorn

När vi önskar oss något
måste vi vara klara över att vi löper en risk
Men det är ju just det
som gör livet intressant
Paulo Coelho, Pilgrimsresan

RSS 2.0