Midsommarafton

Ibland så bara händer det!!!! ;))

Ja nu är det inte så att jag vunnit pengar, men det har hänt andra saker som jag har svårt att smälta.
Man brukar säga plötsligt så bara händer de!!

Det var egentligen meningen att jag skulle åka till Gävle och Furuvik idag men av olika själ blev jag hemma och då händer det här, är det så att det finns en mening med allt???
Fast jag saknar sonen och hans familj jättemycket och hade velat vara med dem ♥♥♥
 
Har lite svårt att förstå det som hänt idag just nu, känner mycket glädje men ändå finns det en sorg i allt och det kan jag liksom inte förstå riktigt för jag borde bara känna glädje.Det här är Midsommar det!!!

Mina tankar går till alla barn och även vuxna som far illa denna helg pg människor som inte kan hantera
alkoholen på ett sunt sätt.

Tankekorn

Störst av allt är kärleken


Berörd

Såg på Bröllopet igår

Det märkliga är att jag blivit så otroligt berörd av det!!!
Hade egentligen inte tänkt titta på bröllopet men satt hela eftermiddagen - kvällen och tittade ändå, jag är verkligen glad att jag gjorde de för det har väckt något i mig som jag inte riktigt förstår. Förstår det till viss del men inte helt och fullt men jag vet att jag kommer att göra de så småningom, har ju mina aningar om vad det handlar.Bara så vackert!!!

Har lyssnat på detta tal flera gånger och det känns lika starkt varje gång.
Jag har bing som min google sida och idag var det en chimpansunge som pussar sin mamma, en bild fylld av kärlek, 
vad gjorde Christina när hon såg den bilden???? Naturligtvis sprutade tårarna igen!!!
Hopplösa kvinna........*skrattar*

Tankekorn

Allt som människans sinne 
kan tänka ut och tro på
kan det åstadkomma.


Sjukhusdag

Idag har jag varit med barnbarnet på sjukhuset

Han skulle testa sin nöt allergi men den har tydligen växt bort, han fick äta jordnötssmör först en droppe utblandat med vatten detta ökades på varje halvtimme så sista gången fick han en tesked med ren jordnötssmör. Vi var där i 6 timmar. Jag kan säga att jordnötssmör var ingen favorit hos honom han sa ALDRIG mer!!!Mycket Kalle Anka blev det lästDen här stora nallen var min kompis idag och kramgo var han ;))

Efter detta besök har det inte blivit något gjort, jag som har en del att göra eftersom jag bara har 2½ dag ledigt. Min energi tog liksom slut måste vara sjukhusmiljön som gjort de. Måste bara säga att det är en helt underbar personal på barnmottagningen.

Somnade på soffan och vaknade av att damen under mig skriker åt några barn som leker här utanför att dom inte får leka här, i lördags så skrek hon åt någon som satt i en bil och väntade på någon och som tutade två gånger. Fast jag satt på balkongen och hörde tutandet reflekterade jag inte speciellt på de förrän hon börja skrika.
Jag blir bara såååå trött på sådana människor och jag vet att jag kommer att få uppleva det flera gånger i sommar. Visst jag förstår att det är ryggsäcken hon bär på som gör hennes beteende och jag förstår och jag förstår men ibland så VILL jag bara inte förstå, så är det bara. Tyvär så går det inte att udvika att höra henne när hon sitter på balkongen och pratar antingen hon pratar i telefon eller har gäster, för hon pratar rejält högt. Jag skulle tro att halva kvarteret hör henne men jag får väl sätta in hörproppar kanske, fast då hör jag ju inte om telefon ringer, fåglarnas kvittrande, andra människors sorl. Jag vet i fjol då kunde jag drömma mig bort till utlandet nar jag satt på min balkong då både doft och ljud påminnde om de och de skulle vara synd att missa.
Så det är väl bara att bita ihop och LE f.. f.. jag är faktiskt bra på de nästan jämt ;))

Tankekorn

Var helt närvarande i det du väljer.
Ett splittrat rike kan inte stå emot olyckan.
En splittrad människa kan inte möta livet med värdighet.
Paulo Coelho


Ledig helg

Söndag 6 juni Nationaldagen men känns inte lika som 17 maj ;))

Undrar vad det beror på???

Igår fick jag massage otroligt skönt var de, i dag har jag en rejäl utrensning av min mage så det är till att hålla sig hemma hahahaha.........hade tänkt ta mig en lång prommenad men det är inte att tänka på idag.

Min mor har lite svårt att förlika sig med att jag håller på med healing, men igår ringde hon och berättade att hon varit till en väninna och den hon varit till var sååå förtvivlad för hon hade en sån värk av en bältros hon haft för 2 år sedan. Min mor säger när hon ringer till mig - Så jag sa att hon kanske skulle pröva att gå till dig och det där du håller på med, hon kommer att ringa dig så du vet. 
Jag måste bara skratta hon kan inte ens nämna de vid namn riktigt.

Balklänningen är leverad och använd på bal av världens goaste Lina.Här med sin kavljer och pojkvän.
De hade tur med vädret som tur var.Den här underbara Willow Tree ängeln fick jag av Lina när hon hämtade klänningen
Tror ni att mina tårar kom eller???

Fortsätter min viktredusering och det känns bara sååå bra!!!! Jag har gått ner hälften nu av vad jag vill gå ner, så jag fortsätter vandringen, jag vet inte att det kännts så himmla bra någon gång tidigare när jag försökt gått ner i vikt. Det känns bara så naturligt och självklart lätt.

Tankekorn

Vi behöver inte veta "hur" eller "var",
men det finns en fråga vi alltid bör ställa oss
varje gång vi börjar med något:
"Varför gör jag det här?"
Paulo Coelho 


RSS 2.0