Vad är meningen???

Möte med människor

Ibland när jag möter människor och undrar jag vad det är för mening med just det mötet. Vissa möten kan röra upp så otroligt mycket känslor att man tappar kontrollen totalt. Jag har nyligen varit med om ett sådant möte, har aldrig varit med om något liknande tidigare ett kort men intensivt möte.
Visst jag vet mycket väl att när något sådant händer så handlar det om att jag som person behöver möta just den biten i mig för min fortsatta utveckling som person. Men så mycket tårar som runnit utför mina kinder och så mycket kaos som det varit i mig denna vecka trodde jag inte att en förlorad kontroll för en stund kunde skapa. 
Att bara vara i och möta känslorna har varit den bästa vägen för mig i den här situationen för att ta mig ur och landa på ett för mig bra sätt. Nu när jag skriver det här är jag otroligt glad för det här mötet, vilket jag inte varit tidigare i veckan kan jag gott erkänna.

Jag har suttit vid datorn flera gånger och skulle göra nytt inlägg på bloggen men det har bara inte gått, det har bara surrat runt i skallen och kroppen så det var bara att lägga ner de försöken. 
 
I dag har jag tagit mig en snabb härlig promenad, vissa sträckor kändes det som om jag gick i en saga, det var ett lungn och ett ljus som jag inte kan förklara i ord. Tänkte ta bilder med mobilen men insåg att det skulle ändå inte återge det jag upplevde. Gick förbi Mobackes så jag gick in där för att dricka en kopp kaffe, där träffade jag en av min tidigare arbetskamrater och en fd skolkompis som jag inte träffat på länge. Det blev en mysig pratstund innan jag gick vidare för jag skulle till min fars grav för att se hur det såg ut där. På kyrkogården stod blommorna i sin fulla prakt överallt, det var otroligt vackert. Risken finns väl att snart kommer frosten och tar dem. Översvämmning av vatten på gångvägen i måndags

Tankekorn

Om vi förnekar den kärlek som
skänks oss, om vi vägrar att ge
kärlek för att vi räds smärta
eller förlust, kommer våra liv att
 bli tomma, vår förlust större
                         Okänd
 


Känslig

Jag är i en period av känslighet

Jag förstår mig inte på mig själv ibland!!! Har kommit in i en period där jag är väldigt känslig, tittar jag på en kärleksfilm gråter jag eller igår tittade jag på spårlöst och vad gjorde jag då, jo jag storgrät på slutet. En dag satt jag i bilen och jag kom att tänka på en person som betytt väldigt mycket för mig naturligtvis började jag gråta. Varje gång det händer får jag ont i hjärtat och funderar vad som händer, men efteråt blir det en skön känsla i kroppen. Visst har det kommit tårar förut också när jag tittat på vackra och rörande filmer eller annat som berört mig, men inte som nu.
 
Egentligen så mår jag väldigt bra!!!
Det är väl bara en del i min personliga utveckling, *skraaaattar*Satt och kollade i bildarkivet på min blogg och hittade den här härliga bilden,
Bara såååå härlig, jag älskar dem verkligen.

Tankekorn

Kärlek och vänlighet är aldrig
bortkastat. Det välsignar den
som tar emot och välsignar
den som ger.
Barbara de Angelis


2 år har gått

Jag har bloggat i två år!!!

Fast det har ju varit lite av och till, vissa perioder har jag jobbat för mycket andra har inspirationen inte funnits riktigt.
Men jag måste säga att det har varit roligt och inspirerande. Jag har lärt mig en hel del genom mitt bloggande, men jag måste erkänna ett det många gånger har varit frustrerande också när inlägg har försvunnit eller när det inte blivit som jag ville. Något annat som jag upplever som positivt är alla besökare och då många som följt mig och min blogg länge. Men det har varit lika roligt att följa era bloggar och er vardag, förmodligen vänner som jag aldrig skulle möta på annat sätt.

Tack Alla Ni som besökt min blogg och lämnat härliga avtryck genom era fina kommentarerIdag har jag varit till A F för att träffa min jobbcoach Jag håller på att förbättra mitt CV och personliga brev. Jag bad nämligen om den hjälpen första gången jag kom till A F när jag blev arbetslös. En annan sak som jag också får hjälp med ar att lära mig att sälja mig själv något jag inser att jag är urdålig på, trots att jag är väl medveten om min kompetens och mina erfarenheter. Det blir liksom bara tomt i huvudet när jag ska försöka presentera mig på ett säljande sätt på 30 sek.
I fredags fick jag mitt arbetsbetyg och intyg, jag kan bara säga att jag blev så glad att jag grät
för det hade inte kunnat vara bättre.

När jag gick hem från min dotter idag var det som om dom där uppe i himmlen öppnade alla portar på en gång för det bara VRÄKTE NER REGN. Det är bara tre hus emellan oss där vi bor och jag hade paraply ändå var jag dyblöt när jag kom hem. Hade tänkt gå till affären och handla men det regnade så mycket att det fick vara, har så gjort hela eftermiddagen och det har inte slutat riktigt än.

Tankekorn

Jag har upptäckt en paradox i
att om jag älskar tills det gör
ont, gör det inte längre ont.
Moder Teresa


Tisdagsnöjet

I går kväll var jag på parken och Tisdagsnöjet.

Åt god mat och det var bra uppträdnde av lokala förmågor som är mycket proffsiga och roliga.
De serverar, sjunger och showar

Här är ägaren själv in action med "Snälla, snälla" mycket skratt kan jag säga.

En trevlig kväll med mina kusiner och ett par vänner till dem, bjuden blev jag också : )) inte illa eller hur.

Tankekorn

De som verkligen älskar
varandra upplever varje gång
samma mirakel: ju mer de ger,
desto mer äger de.
Rainer Maria Rilke


Tänk att klarade det!!

Ja, jag är sååå himla glad.

Jag har länge varit irriterad på min bakgrund på bloggen och jag har ju en duktig sons sambo Mija som brukar hjälpa mig och byta bakgrund osv. Men den senaste tiden när vi träffats så har tiden inte funnits så igår kväll bestämde jag mig för att försöka själv. Satt först både länge och väl för att hitta bakgrunder ett helt företag bara det. Till slut bestämde jag mig för några stycken som jag sparade och det är ju inte så svårt, för det har jag ju gjort förr. Prövade dessa och bestämde mig till slut för den som ligger där nu och sparade den, men när jag gjort det så upptäcker jag att hearden är borta. Smått panikslagen sitter jag här och funderar på vad gör jag nu???? Men då ringde dottern precis och sa att den förmodligen ligger i arkivet under bilder, det var bara att börja leta och jag hittade den. Lyckades så småningom om få in den också men det var lite omsändigare.
Sen tänkte jag att jag skulle försöka göra en ny egen header och jag satt hur länge som helst med mitt photoshop program som jag lagt in men jag vet inte om min dator är för seg för det hände ingenting. Så det var bara att slut irriterad och frustrerad grrrr!!!! Men det är bara att försöka igen.I dag har jag och Dennis varit till Orbaden och badat,
men badandet blev avbrutet av störtrengn och åska.

Tankekorn

I det ögonblick som vi väljer att
börja älska, går vi mot frihet
                                      Bell Hooks

Leksands Sommarland

Idag en härlig dag

På Leksans Sommarland, fantastiskt väder hade vi så jag har fått en hel del färg, fast jag var ju inte vit tidigare heller.
Här kommer lite bilder från dagen.Det här var min favorit idag, synd bara att jag slog ändan så jag är väl blå där i morgonHungrig blir man när man badar mycketBra med en stunds skugga i solgasset idagDet här var inte det lättasteStundvis såg det ut som ett lemmeltåg med gula badringar som sakta gick uppåt för att sedan med fart åka neråt i den krokiga vattenrutschbanan. Kul var det, synd bara att jag slog ändan två gånger på samma ställe så i morgon finns risk att jag har ett rejält blåmärke där. Men det är smällar som man får ta kul var det i alla fall!!En trött kille när vi åkte hem, det tog inte lång stund innan han sovMorfar och Dennis fikar på hemvägen kikar på den vackra solnedgången.

NU är jag rejält trött och ska sova.
 

Sammanfattning i bilder

Av mina dagar i GävleBullbak

Sol och bad i HarnäsMys i soffanLite DatorFilmstaden och kladdkaka ett måste ;))

Tankekorn

Lyssna
till ditt hjärta

Låt hjärtslagen ligga
en stund i din hand.
Som änglavingar.
Lyssna i stilla ro.
Hjärtat visar dig vägen.
Be om hjälp, fråga, stillna.
Kraftfullt levande,
viskande dina svar.
Det är bara att lyssna
Lina


Utflykt

Idag har vi varit på utflyktLunch på Ikea och där köpte jag gardiner till dotten för 9 kr /m tidigare 59 kr m.Fika pausMed äppelkaka och vaniljsås

Avsluta med badAdam och Ida balanserar mellan rep och helt lätt var det inte.

Eftersom jag är i Gävle så har jag inte tillgång till mina tankekorn så det får vänta tills jag kommer hem igen


RSS 2.0