En liten lägesrapport

Jobbat i går kväll och natt
Idag skulle jag åka hem och fortsätta att packa och köra ner ett lass med grejor igen, försöker köra ett lass varje dag. Min bil är ju inte så stor så det går inte in överdrivet mycket, men jag får nog springa ungefär 6-7ggr uppför mina trappor och lika många gånger nerför naturligtvis. Nu bor jag på 3:e våningen men min nya lägenhet ligger på 2:a så nu blir det motion kan jag säga. Tänk vilken stor skillnad det känns att det är en trappa mindre till den nya lägenheten. Istället för att åka hem och packa hamnade jag på akuten med barnbarnet för han gjorde illa sig igår kväll när han spelade pingis. Så här blev detEtt brutet ben i foten, ont hade han och fick vänta ända till idag för att få det konstaterat och gipsat.
Barn är ju otroliga! Han kom på att om han böjde stortån så kom foten upp och de gjorde att han kunde gå skapligt för då kom han inte åt det brutna benet i foten. Men att stå vanligt på foten gjorde väldigt ont eller när läkarna tog på den på det brutna området.

Hela min dag gick!!!! Kände mig jättestressad inombords av det först, men försökte sedan se det positiva i det hela och  jag slapp ju springa i trappor och så fick jag ju vila ryggen en dag i alla fall. 

Så här såg det ut förra veckan hemma hos migHela vindsförrådet i lägenheten (det här är bara en del), men nu är allt i den andra lägenhetens förråd, PUUUH!!!!
Nu är det "bara" lägenheten kvar!?!?!?!?!

I torsdags fick jag mitt nya kök från IKEA som jag för tillfället håller på att sätta ihop, lite pickligt men kul.

Just nu längtar jag bara till flytten är över, men jag måste ju vara ute ur den här lägenheten till sista november.

RSS 2.0