Uruselt bloggande.....

Ja tyvärr så har det varit så ett tag nu.

Jag ska försöka skärpa mig men min tid har liksom inte räckt till, men jag kommer tillbaka när jag flyttat in i min nya lägenhet. De senaste veckorna har gått åt till att riva tapeter och jobba. Nu i helgen har jag varit deckad i förskylning något jag inte har tid med egentligen, men det fanns liksom inget annat val. Jag har inte haft kontakt med omvälden via telefon heller och det har faktiskt varit väldigt skönt att få vara i tystnaden.

Att riva tapeter var inte det lättaste! Jag har rivit tapeter många gånger i mina dar, men aldrig behövt ta bort alla lager som jag nu gjort ända in till betong väggen. Nu är det "bara" ett rum kvar att riva klart i. Inte nog med det, sen ska jag välja tapeter också och det var inte det lättaste det heller den här gången, jag förstår inte vad velig jag blivit. Till vardagsrummet har jag köpt tapet men funderar på att byta fondväggen till en mörkare. Den jag köpt passar i och för sig bra men kanske är lite för mesig när jag såg den ihop med soffan, det skulle inte göra något om den var lite mörkare. Till sovrummet hade jag också köpt en tapet men har sett en annan som jag hellre vill ha där så den jag köpte till sovrummet få bli tapet i gästrummet. Köket är helt klart, men till hallen har jag inte hittat något, funderar på glasfiberväv och måla eller en enfärgad tapet kanske något åt en mild grön färg.

Min hjärna brukar för det mesta gå på högvarv men nu har den nog turbo tror jag.
Jag har ju ett kök som jag funderar på att  byta ut också, så det surrar också. Ska jag bara byta luckorna eller hela inredningen????? Det kommer en i morgon som ska gör att kostnadsförslag på luckbyte och höjning av diskbänk. På tisdag ska jag till IKEA och be dem rita ett kök åt mig samt ge kostnadsförslag. En firma har ritat ett kök åt mig rena katastrofen, nästan så jag tror att de inte ville sälja något kök.

Näe nu måste jag lägga mig igen huvudet håller på att spricka.

Ha det gott, kram

Skrattar..........

Idag fick jag mig ett rejält SKRATT

Och snopen blev jag. Idag har jag spelat boule vi hade tävling och det gick i och för dig inte så bra, men det visste jag väl innan för jag har spelat för lite den senaste tiden. På boulen finns det en som heter Börje vi brukar skoja och skämta med varandra och det blir en hel del skratt kan jag säga. I dag kommer han med en klädnypa i högsta hugg mot mig och han säger åt mig att blunda, och jag mitt dumma nöt gör det för jag är helt säker på att han ska sätta klädnypan på min näsa eller på örat. Gissa vad han gjorde, jo han PUSSADE mig mitt på munnen, jag blev så himmla snopen att jag brast ut i ett stort gapskratt och även de runt omkring mig. Hade aldrig kunnat tänkt mig att han skulle pussa mig, jag måste ha sett ut som ett ufo först innan jag fattade vad han gjort och skrattet kom. Det var tur att det var han för annars hade det kunnat bli en smäll också, kan säga att han är en riktig spillivink som sprider mycket skratt omkring sig. Har gått här och skrattat för mig själv sedan jag kom hem. 

TANKEKORN

Dröm det - Tro på det
Ge dig inte förrän du har gjort det

 

RSS 2.0