Fick en present

Igår kväll ringde det på min dörr

Det var en vän som kom tillbaka med en bok som lånats av mig

Jag fick en liten presentEtt vackert grönt glashjärta som ska vara laddat med energier
Jag tömde upp citron i två glas satte stenen under ett av glasen och drack de inga problem alls. Sedan drack jag citronen i det andra glaset som det inte varit någon sten under. 
Det ar riktigt surt sa räven hahahaha....... märkligt och spännade!!! Ska pröva det på andra saker och se vad som händer då :))

Tankekorn

Lugn börjar med förståelse.
Men kärlek kan börja med konfikter.
Paulo Coelho


Motionsrunda

Jag älskar hösten och har alltid gjort de

Vackra färger hög luft

Lite bilder som jag fotograferade på min runda i dag

Mycket vatten i Ljusnan nu♥ Kärleksört ♥En tom folkpark som väntar på nästa sommar

Vågen är belammrad med massor av tranorMinnen kom från skolan när vi tävlade om vem som kunde göra den längsta svansen av lönnbladen
Men här låg bara ett enda blad alldeles allenaBollnäs nya Staty "Madonna"
En tanke som slår mig varför blev det en madonna? Det måste ju finnas en tanke bakom tycker jag i alla fall.

Något beklämmande sitter Bollnäs missbrukare bara ca 50m bakom statyn. När jag gick förbi dem ser jag att det är så många kvinnor bland dem, något jag inte sett förut. Tidigare när jag gått förbi dem så har det mest bara varit män som suttit tillsammmans, vid något enstaka tilfälle så har det suttit en kvinna med dem. Idag var de minst fyra stycken kvinnor och kvinnorna de hörs de!!!

Men jag forsatte min runda och gick förbi ett som idag står öde, när jag var barn så bodde en moster och morbror i detta hus så jag har varit väldigt mycket där.Många minnen kommer varje gång jag går förbi här. Synd att huset står och förfaller

Ja det var min motionsrunda idag fast det blev ju en bit till innan jag var hemma. Jag var tvungen att göra ett stopp hos min mamma för att jag fick ett rejält blodsockerfall förstår inte varför jag fick det egentligen, men ibland händer det att jag får det. Undrar om det beror på att jag druckit lite vatten för mitt blodsocker är det inget fel på.

Nu så ska jag måla lister så får vi se när min snickare kommer ;))

Tankekorn

Vi måste ta vara på lyckan
när vi har den med oss
och göra vad vi kan för att hjälpa den
på samma vis som den hjälper oss.
Paulo Coelho


Nu kan jag.......

Gå på Järvzoo utan problem i alla fall.....

I mitt jobb är vi ute på utflykt ganska mycket så skor med höga klackar är bara att drömma om då. Gissa vem som bara har sådana skor??? Fast inte nu längre måste ju bara.......Förhoppningsvis kan jag i alla fall ha dem ett par år.

Tankekorn

Ett skepp är tryggast när det ligger i hamn,
men det är inte vad ett skepp är byggt för.
Paulo Coelho


Regnrusk!

Därför drömmer jag mig tillbaka till sommarenDen här bilden tog jag med min mobilkamera på en förmiddag när jag var ut och gick.
Tog en till bild också men den blev inte så här blå den blev det naturliga färger på. Det har hänt samma sak med min vanliga kamera också, undrar varför det blir så här??? 
Men jag tycker den är vacker ändå. ;))

Tror jag kommit på varför jag är så trött just nu, det finns något som ligger och gror, jag skulle ha tagit tag i detta för länge sedan men något stoppar mig av någon konstig anledning. 

Mina lister har blivit köpta ida så nu är det bara att måla och sedan vänta på ♥

Idag har jag haft Fredagsmys med två av mina älsklingar, jag har ju fyra till.Det blev ett besök på "lilla k"
Nu är det bara att ladda inför helgen

Tankekorn

Det som kväver en människa är inte att hamna under vatten
utan att bli kvar där.
Paulo Coelho

Önskar alla en härlig helg!!

 


Trött.....

Trött så in i ja, jag vet inte vad

Ledig dag sov till 11 idag, blir så irriterad på mig  själv.
Men bullbak blev det i alla fall idag!Idag när jag stod och bakade bullar så funderade jag på varför får jag bara 80 bullar ibland och ibland blir det över 100 trotts att jag barkar på 1 liter varje gång. Jag kom på svaret när bullarna var gräddade, för innan de var gräddade så såg de lika stora ut som vanligt men när det gräddats så var det större. Vilket enkelt svar hahaha...
Idag använde jag råsocker i mina bullar ska ju vara nyttigare det. Bara och hoppas att de blir omtyckta i alla fall, själv har jag inte smakat dem eftersom jag sällan äter fikabröd. 
 
Tankekorn

Don't let what you can't do interfere with what you can do
Paulo Coelho


Idag

En vacker höstdag!!!

Sitter just och överväger hur jag ska göra. Trodde att vädret skulle vara dåligt idag så jag hade planerat att göra en del saker här hemma. Tvättar nu på morgonen sedan skulle jag behöva baka bullar, sy gardiner, städa, putsa fönster mm........ Men så lockar en prommenad också fast motion kommer jag att få ändå idag för jag ska på buggkurs och tänkte sedan även stanna på 1timmes buggträning så sammanlagt blir det 2½ timmes dans i snabb takt. När jag sitter här och skriver så inser jag att det kanske är lika bra att ta tag i fönstren ändå för då kan jag ju tvätta gardinerna på en gång eftersom jag har tvättstugan nu. Jisses vad jag övertalar mig själv nu!!! Hahahaha........ 
Jag hoppas på fint väder i morgon ocksåDen här vackra fjärilen stötte jag på en dag när jag var ut på prommenad på jobbet.
Först flög den runt huvudet på mig och sedan satte den sig vid väggrenen. 
Jag tycker mycket om fjärilar, de är vackra och jag upplever dem som fria. Kommer ihgåg när jag bodde i hus var det en sommar som en nässelfjäril ideligen återkom på altanen och den kom ofta och satte sig på mitt finger när jag kom ut där. I fjol vid jul hittade jag en sådan fjäril här inne, inte hade jag mage att kasta ut den i kylan då inte, naturligtvis så dog den här inne men jag har den kvar ff. Jag hade hoppats att den skulle hitta lite föda på mina blommor meeeeen......... hade jag kastat ut den så hade den ju i alla fall frusit ihjäl.

Tankekorn

Det finns stunder i livet
då enda möjliga alternativet
är att tappa kontrollen.
Paulo Coelho


Legat låååågt

Visst har det varit så....
Inspirationen för bloggen har varit låg ett tag

Egentligen har jag haft mycket att skriva om här på bloggen, men ibland så blir det inte ändå.

Jag har varit med mina arbetskompisar på spa och det var helt underbart.
Det var en julklapp från vår arbetsgivare.Här är tre av mina arbetskamrater i bubbelpoolen.Här njuts det av ett stort fruktfat och godis.När jag åker hem ser jag denna vackra regnbåge, det blev en mycket märklig upplevese kan jag säga.
Efter att jag fotat denna bild kör jag vidare en bit längre bort ser jag hur regnbågen går ner på en åker bredvid vägen. Men det märkliga var att den förflyttade sig mot vägen där jag åkte och hamnade över min bil och följde sedan mig bedvid bilen i någon kilometer. Detta är väl något jag aldrig mer kommer att få uppleva under min livstid antar jag.

Det kändes som att detta betyder något positivt för mig, regnbågen om man ser det symbolmässigt står för nystart. Så kanske något nytt på gång i mitt liv ;))
Kan väl sägat att jag har förundrats denna sommar av att jag sett väldigt många regnbågar,
 trotts att det varit rätt lite regn.
 
Denna sommar har jag fått flera nya härliga vänner och nu i höst har jag börjat att dans Zumba en ny träningsform som är både rolig och fettförbrännadne, buggen ska jag naturligvis forsätta med.
 
Tankekorn

On your journey to your dream,
be ready to face oasis and deserts.
In both cases, don't stop
                          Paulo Coelho RSS 2.0