Gott
Rostade kikärtor med örtsalt
Gott och enkelt att göra själv, tar lite tid men beghöver inte speciellt mycket passning.
Hittade receptet i Catrine Schuks bok om GI mat.
Blötlägg kikärtorna över natten, jag tog hela kartongen. Häll av vattnent och lägg dem på en plåt (jag hade bakplåtspapper under)
Ställ in dem i ugnen 2-3 tim på 100° , när de är klara har du på lite olivolja och saltar med flinsalt eller örtsalt. Jag valde det senare. Gott blev det.
Ett tips på nyttiga snacks
Gott och enkelt att göra själv, tar lite tid men beghöver inte speciellt mycket passning.
Hittade receptet i Catrine Schuks bok om GI mat.
Blötlägg kikärtorna över natten, jag tog hela kartongen. Häll av vattnent och lägg dem på en plåt (jag hade bakplåtspapper under)
Ställ in dem i ugnen 2-3 tim på 100° , när de är klara har du på lite olivolja och saltar med flinsalt eller örtsalt. Jag valde det senare. Gott blev det.
Ett tips på nyttiga snacks
Kommentarer
Postat av: Anna-Carin:s kafferep
Hej! det ska jag testa.
Ha en bra fredag //Anna-Carin
Postat av: Christina
Ser gott ut, något man kan prova....
Kram
Postat av: Bittan
Från en blogg till din, Vilken fin blogg, och många kloka ord ! Känner att hit vill jag komma fler gånger ,Tack för titten
/mvh Bittan
Postat av: Marie
Det lät ju jättegott, det skall jag oxå testa ngn dag!
Jag önskar dig en trevlig och skön kväll!
Kram från Marie
Trackback