Äntligen

Ja , det är verkligen många äntligen nu!!!!!!!

Äntligen nästan reparerat färdigt
Äntligen flyttat
Äntligen betalar jag bara en hyra
Äntligen plockat upp i stort sett allt ur kartonger och plastsäckar
Fick äntligen penicilin
Äntligen nästan frisk

Jag kan säga att det varit en tuff höst när jag varit en hårsmån från att gå in i väggen igen. Det har varit tufft att jobba heltid och på ett jobb där det varit flera jobbiga händelser under hösten, reparera nya lägenheten, vara ordförande i RK. 

När jag flyttat in däckade jag i en rejäl influensa med hög feber, bihåleinflammation och luftrörskatarr. Jag hann inte ens städa ur den gamla lägenheten innan jag blev liggandes i fjorton dagar, fick då penicilin och tillfrisknade ganska fort. När jag var hos läkaren för andra gången frågade han mig om jag brukade vara sjuk ofta, kom på att det var nog femton år sedan jag var så här dålig i influensa. Visst har jag varit förskyld men inte på det här viset. Men det är väl inte så konstigt om jag tänker efter, jag har ju känt mig stressad och pressad hela hösten. 
 Det var tur att dottern Malin såg till att det blev urstädat i den gamla lägenheten och hjälpt mig en hel del att komma i ordning i den nya lägenheten. Hon fick hjälp av min mamma och Martin, min bror Roland och hans fru Lotta att städa ur den gamla lägeheten och det var mycket värt för mig. Malin tyckte att jag inte skulle behöva ligga och tänka på städning när jag var så dålig.

Mina bröder Sven och Roland gjorde ett otroligt jobb när jag skulle flytta mina möbler, alla kartonger, plastsäckar och mindre prylar hade jag flyttat själv. Undrar hur många billast jag kört egentligen och hur många gånger jag sprang uppför och nerför trapporna tre där jag bodde förut och två där jag bor nu? Motion fick jag i alla fall.

Tony river det som var kvar att riva av det gamla köket. 




 

Mina bröder lägger golvet i sovrummet, det var härligt att se vad de jobbade bra ihop.



Malin tar en pause i montering av skåpen



Här börjar det nya köket taform



Dags att såga till ekskivorna till köksbänkarna.
Jag är riktigt imponerad på sonen vad noga han var när han satt in det nya köket



Kommer fler bilder senare när allt är riktigt klart.

Ett stort TACK till er som hjälpt mig med reparationer och flytt, ingen nämd och ingen glömd.


Kommentarer
Postat av: kats

Men oj din stackare... var rädd om dig nu ! ta det lugnt... det gör inget om det inte blir klart,... det blir jul ändå :) så ta det lugnt nu .

2008-12-17 @ 08:59:38
URL: http://kats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0