Så det kan bli


Tänk hur det kan bli! Jag som haft ett sådant motstånd mot bloggandet, plötsligt så är det första jag gör när jag kommer hem knäpper på datorn och går ut på bloggen???? Är det jag ???? Ja faktiskt, leeer......... Men, men efter det åkte jag till Bollnäs för att äta lunch med min väninna Ann, vi åt lunch på ett ställe och gick för att dricka kaffe på ett café. Vi hade ett par mysiga timmar tillsammans.

Det blev ingen sån här fast visst såg de goda ut Ann? 
image92

Sedan bar det av söderut med tåg för min del, det blir en helg med sonen och hans familj vilket jag ser fram mot eftersom det var länge sedan.

Kommentarer
Postat av: Ulla

Jag har blivit som du. Bloggberoende. Jag bloggar innan jag går till jobbet och som du så är det datorn jag går till så fort jag kommer hem.

2007-10-12 @ 21:25:09
URL: http://ulla67.blogg.se
Postat av: Gunilla

Samma här. Var hos min dotter i två dagar och tänkte på kvällen när jag lagt mej.... undrar om någon skrivit på bloggen....Blir nästan sjukt beronde av den.... Måste fråga???? jag har kusiner i Bollnäs som heter Lars-Göran, Inga-lill och Kristina. Jag kommer inte ihåg deras efternamn Men jag vet att dom flyttade från Värmland när jag var liten. Skulle vara kul att veta vart dom tog vägen.
Dom heter antagligen Johansson i efternamn....Ha det gött....

2007-10-12 @ 21:59:10
URL: http://ganilla.blogg.se
Postat av: Carina

En till som är beroende :/
Hoppas du får en riktíg mys helg med sonens familj

2007-10-12 @ 23:28:19
URL: http://goldiesmatte.blogg.se
Postat av: Anna-Carins:kafferep

Hej Christina!Du är absolut inte ensam.datorn står på hela dagen när jag är hemma å det ä ju jag mycket.Jag får börja lägga undan en extra slant till elen *ler*jag umgås så lite med vänner på grund av värken,så att få umgås på bloggen betyder sååå mycket för mig.Ha de gott/mvh Anna-Carin

2007-10-13 @ 14:24:13
URL: http://www.fibromy.blogg.se
Postat av: Christina

Svar till er alla vilken tur att jag inte är ensam om mitt "bloggberoende" Leeer.....

2007-10-14 @ 22:17:37
URL: http://mammastina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0