Äntligen!!!!

Nu har jag ÄNTLIGEN kommit till skott, gjort det jag tänkt göra hur lääääänge som helst. Ni som känner mig vet att det legat i träda i flera år, men ni vet också att jag älskar att göra det, både tid och rum försvinner bort när jag hamnar i det rätta flödet och det är en sån härlig känsla. MEN NU SKA DET BLI AV, ÄNTLIGEN. Vad är det då jag gjort idag på em.



Jag har spänt upp en målarduk på spännram för att börja måla tavlan jag ska ha ovanför sängen.  Motivet har jag haft i huvudert ända sedan jag flyttade in i min lägenhet för ett och ett halvt år sedan. Men inte fått ändan ur vagnen och sätta igång. Fast det har hänt väldigt mycket runt omkring mig så jag har inte haft den rätta inspirationen att sätta mig. Ska det bli bra så är det viktigt att det känns bra när man börjar att måla. Blir jag nöjd ska ni få se den när den är färdig.

Jag fick en bukett med blommor av min dotter och hennes son förra veckan nu hade rosorna slagit ut så jag fotograferde dem

image63

Än en gång mina älskade höstfärger!  Tack Malin och Dennis.

Kommentarer
Postat av: Mija

Ååå, spännande med kreativitet och utlopp! =)

2007-10-01 @ 21:54:29
URL: http://mammamija.blogg.se
Postat av: ganilla

Spännande och måla, önskar jag kunde måla på duk. Jag får nog hålla mej till min kallmålning istället. Resan hem gick bra, och det är sååååå skönt att vara hemma....Tack för komentarer och ha en bra morgondag....Kram..

2007-10-01 @ 22:40:48
URL: http://ganilla.blogg.se
Postat av: Carina

Så spännande att få se sen ;)
- Du kommer väl att visa upp den sen ??

2007-10-01 @ 22:53:54
URL: http://goldiesmatte.blogg.se
Postat av: Pialotta/Kaffebönan

Va kul:-) Måla är bara så rogivande.. önskar så jag fortsatt då jag var igång.. Målar du med olja då eller? Ska bli kul att se ditt konstverk när det blir klart eller du kanske visar delar av ditt arbete här..
Blommor är alltid välkommet.. höstens färger är bara så vackra:-)
Ha de fint tjingeling

2007-10-01 @ 23:24:26
URL: http://kafferasten.blogg.se
Postat av: Mia

Härliga färger på blommorna! Vad kul att du målar också...*L*

2007-10-02 @ 17:16:17
URL: http://matmia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0