Stressiga dagar

Igår städade jag hela dagen, idag har jag städat, tvättat, varit och hjälpt en väninna och mellan detta varit och tagit forostatkopior. Tycker att jag har flängt hela dagen nu ska jag bara stryka lite och sedan åka till Bollnäs. I morgon blir det Stockholm tur o retur på begravning. På lördag troligen tomteland med barnbarnen sedan söndag och måndag jobba, ja jag skulle kunna räkna upp hela veckan nästa vecka jag tror visst det är något varje dag fram till julafton. Tänkte att jag skulle kunna åka till Gävle och julhandla en dag men det ser mökt ut, men vi får se hur det blir. Jag har ju vardagsrummet kvar att städa också.

image174

Det här ser jag fram mot Tomteland i Gesunda , Mora

Undrar varför det alltid blir stressigt till jul? Det borde inte bli så egentligen för mig, för jag har inte många julklappar att köpa, jag lagar inte en massa mat, julpyntar inte speciellt mycket. Ändå blir det så här varje december. Nästa år ska jag tamef-n hoppa över december,det spelar nog ingen roll i alla fall för tiden bara rusar iväg ändå. Tidigare år har jag inte reagerat men nu gör jag det helt plötsligt, förmodligen för att jag varit ovanligt trött hela hösten, fast den senaste veckan har jag faktiskt haft lite mer energi och inte varit så sötsugen som jag varit tidigare. Funderar starkt på om det har med ljusterapilamporna som jag var med mycket i helgen. Jag har bestämt mig det får bli en investering i en sån här

image175

Snygg eller hur?
Den ska jag ha vid datorn eftersom jag sitter mycket vid den då jag är hemma.

Om du vill läsa mer om ljusterpi och lampor kan du läsa här

Hur upplever ni December månad och runt julen?

Jag tycker julen är en mysig helg egentligen och i år blir jag ledig hela julen också, så då får  jag väl ta det lugnt  bara mysa och ladda batterierna.

Önskar alla en trevlig kväll och en bra Fredag.
 
image177

Ett soligt och varmt Cypern

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Men det är väl tråkigt att du inte kan unna dig julshopping bara för du skall städa! Det det grövsta nu och sedan en rejäl städning efter jul!Jag julstädar aldrig det är så mörkt i dec så varför stressa med det med!
Ha det bra!

2007-12-07 @ 06:57:52
URL: http://mymim.blogg.se
Postat av: Mia

Ingen stress här hemma, det får bli som det blir. Värre är det ju på jobbet...Ha en fin helg och hälsa Tomten från mig!

2007-12-07 @ 09:45:51
URL: http://matmia.blogg.se
Postat av: marie

jag tycker att julen, är ett stressmoment, man ska hit och dit. träffa alla nära och kära, köpa julklappar till alla, jag river mitt hår varje jul.

ha de

2007-12-07 @ 13:16:25
URL: http://tallrotsmarie.blogg.se
Postat av: Anna-Carin:s kafferep

Jag har slutat stressa,jag hinner det jag hinner och det blir jul i allafall.
En resa till Cypern har inte varit fel :-)
Kram på dig/ Anna-Carin

2007-12-07 @ 15:16:36
URL: http://www.fibromy.blogg.se
Postat av: Pialotta/Kaffebönan

ja du Stina, vad jag tycker vet du säkert redan.. absolut nada.
Gillar det lilla och enkla skulle aldrig få för mig att skvappa från golv till tak.. som jag gjorde innan.. det räcker så bra med vardagsstädning.. det andra kan man göra när man har lust till det. Julklappar.. inga eller mycket sparsamt.. julmat.. det goda så klart, men ingen överdrivigt med en massa syltor och inläggningar.. vi ska tillbringa julafton hos mamma av naturliga skäl.. min dotter med familj åker till Thailand på tisdag, så.. vad kvar.. jo min son och min lilla mammi. det blir en lagomjul för mig, men tror jag myspysig på alla vis ändå:-)
Kramar på dig vännen

2007-12-07 @ 16:00:26
URL: http://kafferasten.blogg.se
Postat av: Gunilla

Jag hatar julen sen Christine gick bort 9/11-96. Känner bara att allt rivs upp så fort det närmar sej jul.....Ha det gött....

2007-12-08 @ 02:05:15
URL: http://ganilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0