Igår Kväll

Igår kväll när jag åkte hem blev jag stoppad efter vägen av polisen, det var blåljus och andra ljus som blinkade om vartannat, det  hade varit en olycka ca 2-3km från där jag bor tidigare under dagen och tre stycken hade omkommit!

Måste säga att jag blev lite illa till mods när såg att det var en stor lastbil och en personbil. Lastbilen låg i diket och bergningsbilen kom efter en stund med personbilen på flaket. Urban brukar läsa text TV så jag ringe och frågade om han läst något, och det hade han. Personbilen hade tydligen kört om lastbilen och fått sladd framför lastbilen så lastbilen hade kört på personbilen och skjutit den framför sig. Kollade Aftonbladet nu när jag skriver
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1572214.ab
Inte riktigt som det stod på text tv men man vet ju inte vem som har rätt.
 
När han berättade det kom jag att tänka på en gång när min dotter var liten så hände det mig och henne samt min mamma nästan samma sak när jag gjorde en omkörning av en timmerbil med full last mellan Söderhamn och Bollnäs. Att vi hade turen att överleva då var att min bil sladdade ner i diket, för enligt lastbilschaufören hade jag snurrat runt framför honom och han hade aldrig haft en chans att stanna om vi blivit kvar på vägen. Änglavakt kan man säga en sådan gång. Min mamma som är troende sada den gången: "Det är nog sant som det står i bibeln i alla fall, att den dagen man föds så är det utstakat vilken dag man ska dö." Vilket jag tror på efter det.

Här snöar det idag så det är grått och lite trist, ett bra varainnneochläsarväder, eller bloggar väder men jag måste väl göra något annat också.

Jag gör en pause nu för att komma igen senare om jag kommer på något bra att skriva om.

Önskar alla en bra dag, Kram

305093-228

Kommentarer
Postat av: marie

jag såg det på nyheterna, det var inte mycket kvar av bilen.
jag ryser, det är som jag alltid säger, man hänger på en skör tråd.

ha dä gott inne, det ska jag med

2008-01-06 @ 14:25:28
URL: http://tallrotsmarie.blogg.se
Postat av: Ulla

Det är det som är lite läskigt med livet. man vet aldrig när en olycka kan hända. Jag försöker vara duktig på att ta vara på stunder med familjen och att vara noga med att säga att jag älskar dem. Om olyckan skulle vara framme, så har gjort vad jag kunnat av att ge värme och kärlek till mina nära och kära.

2008-01-06 @ 15:54:01
URL: http://ulla67.blogg.se
Postat av: Maria

Hörde om olyckan på radion och man tänker alltid efter om man har några nära och kära som kan befinna sig i trakten.
Ha en bra söndagkväll!

2008-01-06 @ 16:34:17
URL: http://kramaria.blogg.se
Postat av: Helen

Usch så förfärligt man får sig en tankeställare! Har oxå varit med om ngt otäckt så man vet hur det är att känna rädsla.
Hoppas du haft en bra nyår o allt är bra med dig.
Kram

2008-01-06 @ 16:52:56
URL: http://qristall.blogg.se
Postat av: Mia

På en sekund händer det...Jag läste också om det på text-tv, ruggigt! Man vet aldrig vad ödet har i beredskap. Ha det så gott inomhus, Christina..

2008-01-06 @ 17:04:42
URL: http://www.matmia.blogg.se
Postat av: Marie

ush vad hemskt, det är aldrig kul när det är trafikolyckor...

Ha en trevlig kväll!
Kramizar från Marie

2008-01-06 @ 18:10:45
URL: http://marie2u.blogg.se
Postat av: Junitjej

Trist med olyckor!
Det skulle vara kul om du svarar på min fråga jag har på min blogg. Frågan finns under min profilbild och texten om mig själv. Ha en trevlig kväll! ♥

2008-01-06 @ 18:51:44
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Åsa

Livet gör sig ibland påmind om att det en dag tar slut och ibland alldeles för tidigt. Otäckt, det är väl då som man blundar och skakar på huvudet och säger till sig själv - det händer inte mig.... men ibland gör det ju faktiskt det. Gäller att njuta av livet när vi har det i våra händer!

2008-01-06 @ 19:30:59
URL: http://www.galanthus.blogg.se
Postat av: Lillepip

vad hemskt!!men vilken tur ni hade då!!Tror på änglavakt ,liknande hände mej med ,skulle egentligen inte finnas efter den olyckan ,men någon annan ville annat o det e jag tacksam för,tror att vi e gjorda för nåt speciellt här,o när vi gjort det så då e det dax,om du förstår vad jag menar,tack för kommentaren,röksuget kan komma nån gång men när jag tänker på vad det gör mot kroppen så försvinner det!må gott,pip

2008-01-06 @ 21:23:47
URL: http://www.lillepip.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0