Sov över......

Hur man nu kan sov över när man ska börja kl 10

Men jag klarar det!! Det löjliga var att jag vaknade strax efter 07.15 och tänkte bara dra mig lite för att sedan kliva upp och sedan ta en prommenad till personalmötet som jag skulle delta i. Men jag somnar om och vaknar kl 10 när mötet började, snabbt som sjutton så duschade, fixade håret, åt fukost, blåste håret, och tog mig dit på en halvtimme, hahaha...... kan vara snabb om jag lägger manken till.

När jag åkte hem var jag in och hälsade på på kvinnojouren ett trevligt möte.
Sedan var det dags för att handla och där träffade jag flera vänner som jag inte träffat på länge som blev härliga möten. Trotts att jag sover och dagen inte började på bästa sätt för mig för jag vill gärna ha tid på mig att vakna upp så blev det en bra dag.



Tankekorn


Jag bär på många ärr,
men jag bär också med mig stunder
som jag aldrig hade fått uppleva
om jag inte hade vågat mig bortom gränserna.
Paulo Coelho

Kommentarer
Postat av: Anna ..dansar in

Du det kallar jag en rivstart..tur att allt ordnade sig..men nu gör du nog inte om det va..:)

2010-03-30 @ 21:43:42
URL: http://filipendula.blogg.se/
Postat av: anki

anki



[email protected]



http://engstromsfoto.se



oj jisses, du är nog lika snabb som jag var när vi sov över när ungarna var små, ibland går det i rasande fart.. och oftast brukar allt strula hela dagen, tur det inte blev så för dej :)



här kom det lite snö i dag, :-( vill ha regn så snön försvinner någon gång.. jo det är skönt att få rena gardiner och fönster, jag är så slö med sånt där, särskilt med gardiner för det är det värsta jag vet. :) men det blir så fult utan gardiner också..



ha en skön kväll

2010-03-30 @ 22:23:43
URL: http://engstromsfoto.se
Postat av: Margit

Tack för hälsningen, Christina!!!

Snopet när man försover sig...och ser vad klckan är...Men du verkar vara en sån där som SNABBT fixar till sej..och är på jobbet..doch lite försenat...

"Bättre sent än aldrig"!!!

Kramiz!!!

2010-03-31 @ 00:25:28
URL: http://margitholm.blogg.se/
Postat av: Carina

Jag börjar också 10 numera och vaknar kl 6 iaf vilket stör mig, men denna veckan kommer jag knappt ur sängen, så otroligt trött. Går inte ens upp och kissar på natten längre vilket ju är toppen!

Kram :-)

2010-03-31 @ 07:54:49
URL: http://skalet2001.blogg.se/
Postat av: Mia

Vet inte om jag hade klarat det L Det brukar gå käpprätt om jag måste stressa på morronen, men skönt att det blev en BRA dag för dig, vännen! Och ditt tankekorn, det vill jag gärna låna...Kramar i massor till dig!

2010-03-31 @ 08:38:31
URL: http://matmia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0