Tack Calle

I dag fick jag tillbaka min dator!



Tack Calle för att du hjälpte mig!

Tänk vad handikappad man blir och vad jag har saknat den trots att jag bara varit utan den i en vecka. Men nu är det bara att tuta och köra igen. Det var lite fel tid på månaden att vara utan dator, det var ju betalaräkningardags liksom. Men det löste sig det också som tur var.

Jag har en fundering 

Jag pratade med en person i dag i telefonen som jag aldrig pratat med tidigare, det var en kändis jag pratade med. När vi avslutade samtalet säger hon puss och kram,  jag fick ett annat telefon nummer av henne till en annan kändis dit jag skickade ett sms svaret jag fick av honom avslutades med kram.
Min fundering är nu är det vanligt att man säger så till personer man inte känner eller rättare sagt inte har en aning om vem det är när man avslutar ett samtal. Sms:et jag skickade avslutade jag strikt  "Med vänliga hälsningar". Är jag helt ute eller?????

Tankekorn

Att våga vara den Du är - utan
masker, föreställningar och yttre
måsten - kräver mod. Men om
du inte vågar vara den du är så
Kväver du ditt mod.

Kommentarer
Postat av: Maria

Det är alltid roligt när du tittar in till mig:) Jag är INTE lika duktig på att titta in till dig eller någon annan - slööö!

Tack för kommentaren om mina kort och jag vet inte hur det har gått med försäljningen hos frissan. Ska dit och klippa mig på måndag så då får jag se.

Jag håller med dig, ingen puss&kram till någon jag inte känner.

Jag tycker att jag känner dig så jag avslutar med min signatur. Protestera om du tycker det är fel.

KraM

2009-04-03 @ 22:33:09
URL: http://kramaria.blogg.se/
Postat av: Christina

Hej

Jag tycker att man använder puss och kram väldigt lättvindigt i dag.Så man vet inte om man menar det utan bara slänger ur sig det i farten.

Ha en bra helg

2009-04-03 @ 22:33:58
URL: http://grandmother.blogg.se/
Postat av: Mia

Tror det är ganska vanligt...tyvärr...lite missbruk tycker jag nog att det är....då finns det liksom ingen mening med det...

2009-04-03 @ 23:36:53
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Ulla

Min lilla bärbara kraschade igår. Som tur är så har vi en stationär. Jag tycker nog att avslutningshälsningarna har börjat bli mer puss och kramhållet. Även jag har börjat med det fast inte till människor jag aldrig träffat eller prtata med en endaste gång. Fast om jag t.ex följt en blogg ett bra tag så har jag börjat skriva kram, men aldig puss.

2009-04-04 @ 06:55:15
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: marie som är i stockholm =)

puss och kram säger och skriver man till dom man känner....

jag kör mvh...så jag ligger nog efter jag med =)

2009-04-04 @ 14:29:24
URL: http://tallrotsmarie.blogg.se/
Postat av: Marianne

Jag skulle aldrig avsluta med puss & kram till någon ja inte känner. Det känns för "nära" på något sätt. Det skriver jag bara till mina barn och min man. Kram kan jag skriva om jag läst en blogg om någon som är ledsen eller har det jobbigt. Då är det mer som ett sätt att stötta eller trösta. Men det kanske inte heller är rätt. Hmm inte lätt det där.

2009-04-04 @ 15:35:21
URL: http://marianneekwall.blogg.se/
Postat av: Lena

Puss & kram använder jag bara till mina nära och kära. Dom jag nästan aldrig har kontakt med brukar jag skriva "Hälsningar". Bara "kram" kan jag använda till dom som jag har kontakt med lite oftare och även till bloggare.

Ha det bra och kram :)

2009-04-04 @ 18:08:15
URL: http://lenasoderberg.blogg.se/
Postat av: Carina

Utan datorn är jag bara en halv människa,

låter hemskt men är också väldigt sant faktiskt.

Skönt du fick den fixad :-)

2009-04-05 @ 18:52:45
URL: http://skalet2001.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0