En slödag

I dag en riktig slödag!
En mellan dag mellan två långa arbetspass. Sov länge och har sedan inte gjort många knop, men jag tänkte åka till stan men nej det blev inte, tänkte gå och spela boule men nej det blev inte. Det får vara så ibland, men jag har tittat på Söderkåkar och skrattat rejält, och legat i badet och funderat på livet. Kan det vara livskvalite, ja idag har det varit det det för mig.

image77            image78

Dessa två artister såg jag ikväll och jag gillar dem verkligen, Båda hade en utsrålning som värmer, jag har länge tyckt att Peter Jöback varit bra som artist och sångare men ikväll hade han något mer, Det glittrade verkligen i hans ögon och jag upplevde att det fanns en djup skörhet men ändå trygghet i ögonen. Jag har alltid tyckt att han varit väldigt snygg men ikväll upplevde jag honom vacker på ett djupare och självklarare sätt. Lill har jag tyckt om väldigt länge förutom under en period som jag upplevde henne i en ytlighet och nonchalans, men det har förändrats.
 
Nu är det dags att sova så att jag orkar upp för att jobba i morgon. Jag önskar ALLA som läser det här en trevlig Söndag, så återkommer jag i morgon kväll om Gud vill och hängslerna håller. Kram    


Kommentarer
Postat av: Ulla

Jag håller med dig att Jöback och Lindfors är två fantastiska artister. Jag kan längta efter jul mitt i sommaren bara för att spela Jöbacks julskiva som jag tycker VÄLDIGT mycket om. Lills låt "Musik ska byggas utav glädje" är en av mina favoriter.

2007-10-07 @ 07:03:58
URL: http://ulla67.blogg.se
Postat av: Anna-Carins:kafferep

Hej! Peter Jöback gillar jag musiken är bra ,han är fin att se på.Lill Lindfors,nja,,ytlig tror jag inte att hon är men ingen musik jag lyssnar på
//Mvh Anna-Carin,

2007-10-07 @ 10:09:42
URL: http://www.fibromy.blogg.se
Postat av: Mija

Jöback´s "Stockholm" går som nedvarvning och stretch på mina spinningpass och jag bara ÄLSKAR låten. Den är så känslosam och vacker..

2007-10-07 @ 12:19:50
URL: http://mammamija.blogg.se
Postat av: Mia

Vist är det väl härligt med en slödag en må-bra-dag bara...Ha det fortsatt gott!! *L*

2007-10-07 @ 13:40:18
URL: http://matmia.blogg.se
Postat av: Carina

Ett badkar skulle jag gärna ha, allra helst på vintern.
Men gubben påstår att det är oekonomiskt när man har direkt el som vi ....och det är väl kanske sant:/
Peter Jöback gillar jag också skarpt, vilken röst har honom nerladdad på datorn..opps så får man inte säga. ;)

2007-10-07 @ 20:49:58
URL: http://goldiesmatte.blogg.se
Postat av: Helen

Du har alldeles rätt, en hel värld förfärades när dödsbudet kom. Denna tjej tog verkligen världen med storm! Både vacker o omtänksam verkade hon vara.
Håller med dig om Peter J hans ögon glittrade verkligen.
Ha de bra

2007-10-07 @ 20:50:15
URL: http://qristall.blogg.se
Postat av: Mia

Tack för tipset, då blir det Kupan nästa gång! *L*

2007-10-07 @ 21:04:05
Postat av: Marcusrebekka

I came upon this site a while back, I love it. It is great for anyone who interested in this subject. It is in my favorites. Thanks, you done a superb job!

2010-01-20 @ 09:10:12
URL: http://marcusrebekka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0