Musten gick ur mig totalt idag

image4

När jag var till  Sicilien en vecka i månadsskiftet maj juni i år



Ibland blir det inte som man tänkt sig, som för mig idag.
Jag bestämde mig i våras för att jobba hela sommaren och ta två veckors utlandsemester nu i höst, jag  har verkligen sett fram mot detta. Två vänninor skulle följa mig men vill bara vara borta en vecka och då blev det genast problem eftersom vi inte kan garanteras att hamna på samma plats över huvudtaget om vi köper en sista minuten. Mina väninnor hamnar tillsammans eftersom de har samma längd på sin semesterperiod men inte jag. Jag var till o med på resebyrån för att få hjälp, men det blev inget bättre av det. Så nu funderar jag som bäst på om jag ska bestämma mig för att åka helt själv i två veckor det kanske blir riktigt bra det med.
Men det känns lite pirrigt eftersom jag är så himla flygrädd.

Jag har ett allternativ och det är att chansa på en sista minuten till Cypern för min son med familj ska åka dit till veckan vi får väl se vad jag väljer för iväg ska jag det är ett som är säkert

image2

Kommentarer
Postat av: Mija

Men åååååååååååå.
Jag skulle bli SÅÅÅÅÅ glad om du följde med oss!!!! Du känner väl det i hjärtat va??? Då kan vi hålla varandra i handen?!?!!!! På flyget alltså... Fundera på det. Puss!!!!!!

2007-08-15 @ 21:39:50
URL: http://mammamija.blogg.se
Postat av: Mija

Välkommen till bloggvärlden förresten. :)

2007-08-15 @ 21:42:07
URL: http://mammamija.blogg.se
Postat av: Christina svärmor

Jag kan inte åka på måndag för jag jobbar till 8 på morgonen, men tisdag om det går något flyg. Jag funderar även på Montenegro, det har jag tänkt på från allra första början så vi får se. Pusss!!!

2007-08-15 @ 21:46:38
URL: http://mammastina.blogg.se
Postat av: Tormodsonja

Looks good! Many thanks, Thanks much!

2009-08-27 @ 09:24:51
URL: http://tormodsonja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0